RECI SUSJEDU! INTENZIVAN LJETNI TEČAJ U SRPNJU!

Preporuči, pozovi! 3 tjedna čiste uživancije uz prijeko potrebne fraze na hrvatskom! Družimo se svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u centru grada, klimatiziranoj učionici, s voćnim sokovima :) Ako te živcira što ti se on ili ona obraća na hrvatskom koji ne razumiješ, spread the word! Vidimo se!

INTENSIVE CROATIAN SUMMER COURSE (3).png

S PONOSOM PREDSTAVLJAMO NAŠE PARTNERE! OBRNUTA UČIONICA :)

Znamo da tražite cool mjesto za proslavu rođendana svog djeteta;) Sve je već viđeno, “izlizano”, želite da se o VAŠEM rođendanu priča još duuugo, dugo. Novo mjesto u gradu zove se OBRNUTA UČIONICA! Ako ste nadomak Jarunu, pustite da se djeca zabavljaju, a vi za to vrijeme šetajte, rolajte, pijuckajte…što god! Osim rođendana, Obrnuta učionica nudi puno više od toga! Šumu aktivnosti! Instrukcije, pripreme za testove, tečajeve stranih jezika, logopedske vježbe, svladavanje tehnika učenja, pripreme za maturu, malu školu, produženi boravak….tri točkice ;) Brzo na link! Sve piše! Vidimo se!

CROCARDS na YouTube-u!

CROCARDS šaljemo diljem svijeta. Jedan zamotuljak poslali smo i u daleki /Chile/. Dospio je u vrijedne ruke profesora engleskog i španjolskog jezika Sebastiana koji ga je promotrio, koristio te snimio video u kojem daje vlastiti osvrt. Što je rekao? :) Izvolite, profesore Sebastian!

 

CROATIAN COURSE IS ABOUT TO START!

Write down Croatian!

početak tečaja 2.jpg

BEGINNING: 22.1.2018. / END: 7.4.2018.

2 TIMES PER WEEK, 90 MINS. (YOU CHOOSE MORNING OR AFTERNOON LESSONS)

AVAILABLE TERMS: MON+WED 8 30 AM - 10 AM OR MON+THU 5 PM - 6 30 PM

42 INDOOR + 8 OUTDOOR LESSONS (50 IN TOTAL)

MAXIMUM 5 STUDENTS!

PRICE: 2800 KN (CAN BE PAID IN TWO INSTALLMENTS) 

LOCATION: WELL KNOWN ;) ILICA 71, BRITANSKI TRG

WHAT DO YOU SAY? :)