Neznanje je bez veze, a zabava dobrodošla.
Zato spajamo posao i smijeh.
 

O nama

Krečionica - Kreativna učionica je prostor koji spaja kreativno i korisno. Vođeni smo idejom da je neznanje bez veze, a zabava dobrodošla. I zato spajamo posao i smijeh. Mis(s) smo profesorice koje uživamo u svom poslu, a užitak je utoliko veći ako je posao kvalitetno odrađen.

Po struci smo jezičarke što nikako ne znači da samo mi pričamo! Predavanja su naša svakodnevica, a hrvatski za strance višegodišnji nam je posao. Svaki je sat iznova kreiran i prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Kako bismo vam pomogli da poboljšate svoje jezično znanje, lektorirat ćemo sve vrste vaših tekstova. Lektura je usluga kojom unapređujemo vaše poslovanje ukoliko se želite prezentirati onako kako vaše poslovanje i zaslužuje. Naravno, lekturu prati moto brzo i bez greške.

I to je to. Ne morate više odvajati posao i zabavu.
Krečionica-kreativna učionica podrazumijeva oboje.
Nije oksimoron. Uvjerite se!


 
Kristina is a positive energy who would always enter the classroom full of enthusiasm that cannot help but spread to everyone in the room! Every class would contain listening, conversation and writing/grammar. She explains this complicated language in a way that is easy to understand and gives a toolbox for how to think to solve this labyrinthine grammar. It gave me both good baseline knowledge and finally the confidence I needed to start talking outside of class.

Emma, Sweden

 

Kristina is by far the best Croatian teacher I have ever had. I can honestly say that any understanding I have of the daunting world that is Croatian grammar is due to her. Kristina brings a passion for teaching and an energy with her that lends itself to a positive and fun learning-environment. She truly wants you to succeed.

Andrew, Canada

 

Kad sam odlučio da ću učiti hrvatski, nisam mislio da ovaj je jako teško. Neću zaboraviti dan kada se nisam mogao ni predstaviti kod KREČIONICA, ali poslije 30 slobodno predavanje, ja mogu razgovarati svakodnevni i o političkim i društvenim poslovima. Sve to od vas, Kristina, najbolja profesorica u svijetu.

Hamid SH, Iran

 

She is great teacher, very enthusiastic and motivating. I was completely satisfied as her student.

Csilla, Hungary